ХОЛОДНИЙ ОВОЩНОЙ СУП з шинкою

ХОЛОДНИЙ ОВОЩНОЙ СУП з шинкою

Інгредієнти

  • 1 л квасу
  • 300 г шинки
  • 3 варені картоплини
  • 2 огірка
  • 10 -12 редисок
  • 4 зварених круто яйця
  • 100 г зеленої цибулі
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 мл сметани жирністю від 20%

  • 1-2 ст. л. вершкового хрону
  • по невеликій жмені подрібнених кінзи і кропу
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Картопля, огірки, редиску, 2 яйця і шинку наріжте невеликими кубиками. Зелену цибулю подрібніть. Крок 2 В велику миску складіть цибулю, кінзу і кріп. Посоліть. Розімніть товкачем. Додайте картоплю і перемішайте. Крок 3 Покладіть огірки, редиску, яйця і шинку. Перемішайте. Влийте дуже холодний квас. Крок 4 Для заправки залишилися яйця розділіть на жовток і білок. Білок наріжте невеликими кубиками і додайте в суп. Для заправки розімніть виделкою жовтки і змішайте до однорідності зі сметаною і хріном. Посоліть. Розлийте суп по тарілках, додайте заправку і подавайте.

0/5 (0 Reviews)