Інгредієнти
- 1 л квасу
- 300 г шинки
- 3 варені картоплини
- 2 огірка
- 10 -12 редисок
- 4 зварених круто яйця
- 100 г зеленої цибулі
- 1-2 ст. л. вершкового хрону
- по невеликій жмені подрібнених кінзи і кропу
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 мл сметани жирністю від 20%
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картопля, огірки, редиску, 2 яйця і шинку наріжте невеликими кубиками. Зелену цибулю подрібніть. Крок 2 В велику миску складіть цибулю, кінзу і кріп. Посоліть. Розімніть товкачем. Додайте картоплю і перемішайте. Крок 3 Покладіть огірки, редиску, яйця і шинку. Перемішайте. Влийте дуже холодний квас. Крок 4 Для заправки залишилися яйця розділіть на жовток і білок. Білок наріжте невеликими кубиками і додайте в суп. Для заправки розімніть виделкою жовтки і змішайте до однорідності зі сметаною і хріном. Посоліть. Розлийте суп по тарілках, додайте заправку і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!