Інгредієнти
- 4 відбивні з яловичини ( задня частина) по 150 г кожна
- 8 тонких скибочок бекону
- 4 тонких скибочки вареної шинки
- 4 маленьких маринованих огірочка
- 150 г копченої грудинки
- 1 велика цибулина
- 2 яйця
- 2 ст. л. діжонськой гірчиці
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. меленої солодкої паприки
- 1 стакан яловичого бульйону
- 1 келих пива
- 1 ст. л. борошна
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Покладіть м'ясо на дошку і відбийте, щоб у вас вийшов рівний пласт товщиною 5-7 мм. Відбивну посоліть, поперчіть і змастіть тонким шаром гірчиці, складіть навпіл змащеній стороною всередину і приберіть в холодильник на 3-5 ч. Крок 2 Яйця збийте з сіллю і перцем. Розігрійте маленьку сковороду з вершковим маслом і посмажте 4 тонких омлету (за розміром приблизно як шматок відбитого м'яса). Крок 3
На кожен шматок м'яса покладіть два шматочки бекону, скибочку шинки і омлет. У центр покладіть маринований огірочок. Крок 4 Поверніть щільні рулети і заколіть шпажками або обв'яжіть кулінарним шпагатом. Крок 5 Очистіть цибулю і наріжте маленькими кубиками. Так само дрібно наріжте копчену грудинку. Розігрійте в сковороді 1 ст. л. оливкового масла і обсмажте цибулю з грудинкою до золотистого кольору. Покладіть в сковороду рулети і смажте на сильному вогні, поки м'ясо не покриється рум'яною скоринкою. Посипте м'ясо паприкою, влийте бульйон і пиво і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і тушкуйте рулети 1,5 ч, до готовності. Крок 6 Дістаньте рулети з сковороди, перекладіть на тарілку і зберігайте в теплі. У сотейнику обсмажте борошно до світло-коричневого кольору, потім процідіть в неї бульйон зі сковороди і добре розмішайте. Доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 10 хв., У вас вийде густий соус. Покладіть рулети в соус і прогрійте 2 хв. перед подачею. Подавайте з картопляними кнедликами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!