Це тільки здається, що яйце-пашот здатні приготувати досвідчені кулінари і кухарі. Ні! Ми розповімо як це зробити просто, зручно і швидко. Дотримуйтесь наших порад і у вас все вийде. А яйце-пашот & mdash; це дуже смачно!
Інгредієнти
- 2 великих скибочки шинки
- 2 великих дуже свіжих яйця
- 2 шматка хліба для тостів
- вершкове масло
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для яєць-пашот підготуйте 2 шматка харчової плівки 40х40 см. Весь центр щедро змастіть маслом і посоліть. Крок 2 Покладіть шматки плівки в мисочки, розбийте в кожну по яйцю, зберігаючи жовток в цілості. Зауважте кінці плівки так, щоб вийшов мішечок, залишаючи трохи вільного простору над яйцем. Зверху на каструлю з киплячою водою покладіть довгу шпажку і підвісьте на ній вийшов мішечок. Варіть 3-3,5 хв. Вийміть мішечок з каструлі і, найкраще, опустіть в холодну воду на 10-15 сек. Акуратно зніміть плівку. Крок 3 Тим часом змастіть шматки хліба маслом і злегка підсмажте з масляною боку на сковороді. На тій же сковороді прогрійте шинку. Готові яйця-пашот викладіть на тости з шинкою і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!