Щоб приготувати хороший курячий шашлик, не обов'язково довго хитрувати і мудрувати. Краще довіритися досвіду професіонала і зробити маринад на основі газованої води. Здавалося б, просто, але дуже смачно!
Інгредієнти
- куряче філе стегна без шкіри – 1кг
- цибуля ріпчаста очищений – 150 г
- сіль кам'яна – 12 г
- перець чорний мелений – 2 г
- вода мінеральна газована – 100 мл
- масло рослинне – 25 мл
- лаваш – 2 шт.
- зелень (за смаком) – 16 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Куряче стегно, очищене і без шкіри , нарізати кубиком зі стороною 5-7 см. Приправити сіллю і перцем. Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями товщиною 0,5-1 см і додати до м'яса. Додати рослинне масло, все ретельно перемішати. Влити газовану воду, перемішати і залишити маринувати мінімум 2 години. Крок 3 Відокремити м'ясо від лука.Нанізать м'ясо на шпажки і посмажити шашлики на грилі або на сковороді гриль. Подавати, посипавши рубаною зеленню і з лавашем. До речі
& nbsp; Рецепт надано Русико Шаматава, шеф-кухарем ресторану джонджолі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!