ШАШЛИК З курячі стегна

Щоб приготувати хороший курячий шашлик, не обов'язково довго хитрувати і мудрувати. Краще довіритися досвіду професіонала і зробити маринад на основі газованої води. Здавалося б, просто, але дуже смачно!

ШАШЛИК З курячі стегна

ШАШЛИК З курячі стегна

Інгредієнти

  • куряче філе стегна без шкіри – 1кг
  • цибуля ріпчаста очищений – 150 г
  • сіль кам'яна – 12 г
  • перець чорний мелений – 2 г
  • вода мінеральна газована – 100 мл
  • масло рослинне – 25 мл
  • лаваш – 2 шт.
  • зелень (за смаком) – 16 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Куряче стегно, очищене і без шкіри , нарізати кубиком зі стороною 5-7 см. Приправити сіллю і перцем. Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями товщиною 0,5-1 см і додати до м'яса. Додати рослинне масло, все ретельно перемішати. Влити газовану воду, перемішати і залишити маринувати мінімум 2 години. Крок 3 Відокремити м'ясо від лука.Нанізать м'ясо на шпажки і посмажити шашлики на грилі або на сковороді гриль. Подавати, посипавши рубаною зеленню і з лавашем. До речі

& nbsp; Рецепт надано Русико Шаматава, шеф-кухарем ресторану джонджолі.

0/5 (0 Reviews)