ШАШЛИК З КУРЯЧИХ КРИЛ

Курячі крильця – безпрограшний варіант для заміського пікніка. А якщо подмаріновать їх в червоній аджике і засмажити, вийде ідеальний річний грузинський вечерю.

Інгредієнти

  • курячі крила з 2 фалангами – 1 кг
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля ріпчаста очищений – 100 г

  • аджика червона – 23 г
  • сіль каменная- 9 г
  • масло рослинне – 25 г
  • солоний огірок – 320 г
  • помідори черрі (великі) – 8 шт.
  • зелень (за смаком) – 16 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Курячі крила обробити, залишивши без пеньків, пір'я і зайвого жиру. Крок 2 Цибулю порізати півкільцями товщиною 0,2-0,5 см. Крок 3 Змастити крила сіллю і червоною аджикою. Додати рослинне масло і цибулю. Все перемішати і залишити маринуватися мінімум 1,5 години. Крок 4 Посмажити крила на грилі або на сковороді гриль. Подавати, посипавши м'ясо рубаною зеленню. Сервірувати порцію шматочками солоного огірка і розрізаним навпіл помідором черрі До речі

& nbsp; Рецепт надано Русико Шаматава, шеф-кухарем ресторану джонджолі.

0/5 (0 Reviews)