Ця страва для тих, хто дуже любить пельмені. Тісто, фарш, але зовсім інша подача. А соус додасть новий аромат дуже простому страві. До речі, з соусом можна поекспериментувати.
Інгредієнти
- свинина 800 г
- цибуля для фаршу 1 шт.
- цибуля для соусу 1 шт.
- мука для соусу 1 ст. л.
- кефір для соусу 300 мл
- вода для соусу 120 мл
- петрушка для соусу
- зелена цибуля для соусу
- вода для тесту 180 мл
- яйце для тіста 1 шт.
- мука для тесту 350-400 г
- перець
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготовим фарш. Для цього пропускаємо свинину і цибулину через м'ясорубку, додаємо трохи води, щоб фарш був більш соковитим, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо і залишаємо готовий фарш в сторону. Крок 2
Приготовим вершковий соус . Спочатку злегка обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, потім додаємо борошно, ще трохи обсмажуємо. Вливаємо воду і кефір, солимо, зменшуємо вогонь і трохи прогріваємо соус. В кінці приготування соусу додаємо дрібно посічену зелень. Крок 3
Приготовим тісто. У мисці збити віночком воду, куряче яйце і сіль. Поступово всипати просіяне через сито борошно і замісити еластичне тісто. Крок 4
Починаємо готувати безпосередньо самі штрумби. Розкачуємо тісто в прямокутник, викладаємо на нього фарш рівним шаром. Крок 5
Звертаємо в рулет, нарізаємо на однакові сегменти, злегка натискаємо ножем на штрумби зверху. Крок 6
Ставимо гаситися наші штрумби. Для цього в сковороду наливаємо вершковий соус, викладаємо на нього штрумби, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на середньому вогні 20 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!