СПАГЕТТІ БОЛОНЬЄЗЕ

Спагеті болоньєзе – це, мабуть, одне з найзнаменитіших італійських страв! У багатьох кулінарних книгах дається рада готувати соус болоньєзе близько 3 годин. У будні дні не кожен може собі дозволити витратити таку кількість часу на підготовку, тому у мене є досить швидкий, але не менш смачний варіант! Спагеті & laquo; Роллтон & raquo; відмінно доповнюють це дивовижне блюдо!

спагетті болоньєзе

Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти

  • болгарський перець – 2 шт.
  • фарш – 500 г
  • помідори у власному соку – 500 г
  • оливкова олія
  • спагетті Роллтон – 250 г
  • ріпчаста цибуля – 1 головка
  • часник – 2 зубчики
  • сіль, перець
  • орегано, базилік
  • петрушка
  • Пармезан – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Лук з часником дрібно порубати і обсмажити на оливковій олії близько 3-5 хвилин. Перець нарізати кубиками Крок 2 До цибулі з часником додати фарш і обсмажити близько 10 хвилин. Потім додати кубики перцю, перемішати Крок 3 Помідори у власному соку подрібнити і додати до фаршу, посолити, поперчити, приправити орегано, базиліком і тушкувати ще близько 15-20 хвилин Крок 4 За 5-10 хвилин до готовності соусу, відварити спагетті. Змішати соус зі спагеті, додати подрібнену петрушку і натертий пармезан. Смачного!

0/5 (0 Reviews)