СПАГЕТТІ З м'ясні кульки В ТОМАТНОМУ соусі

Класичний рецепт спагетті з томатним соусом і м'ясними кульками, за бажанням можна ще посипати сиром готову порцію!

 СПАГЕТТІ З м'ясні кульки В ТОМАТНОМУ соусі

Смачна Італія x

СПАГЕТТІ З м'ясні кульки В ТОМАТНОМУ соусі

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста 150 г
  • яйця 1 шт.
  • фарш м'ясний 500 г
  • помідор 350 г
  • томатна паста 2,5 ст.л.
  • вода 400 мл
  • прованські трави 1 ч.л..
  • спагетті 330 г
  • перець чорний 1 ч.л.
  • сіль 1 ч.л..
  • мука

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Цибулю нарізати кубиками. Перекласти в глибоку тарілку, вбити яйце, поперчити і посолити за 1 ч. Л., Додати фарш – перемішати. Сформувати з фаршу кульки, обваляти в борошні. Крок 2 Кульки обсмажити в сковороді на рослинному маслі під кришкою по 5 хвилин з кожного боку на сильному вогні. Крок 3 Помідори залити окропом на 5 хвилин, потім злити воду і очистити від шкірки, нарізати кубиками, додати в сковорідку. Крок 4 Томатну пасту розмішати з теплою водою. Залити цим соусом м'ясні кульки, посипати прованськими травами, накрити кришкою і готувати 10 хвилин. Крок 5 Додати в сковороду відварені спагетті і перемішати.

0/5 (0 Reviews)