СПАГЕТТІ з нутом І м'ясний фарш В ТОМАТНОМУ соусі в мультиварці

СПАГЕТТІ з нутом І м'ясний фарш В ТОМАТНОМУ соусі в мультиварці

Зимова їжа x Інгредієнти

  • 1 цибулина, дрібно порубати
  • нут (заздалегідь замочити 1/2 ст. сухого нуту на ніч у великій кількості холодної води з 1/2 ч. л. соди), воду злити, промити
  • 1 великі помідори, подрібнити в блендері (можна замінити на банку готової пасати)
  • 400 г змішаного фаршу
  • спагетті, 1 пачка
  • сіль, перець, оливкова олія

покроковий рецепт запро Лення

Крок 1 Включити режим “підсмажування” в мультиварці на 13 хв. і обсмажити на оливковій олії спочатку трохи цибулю (пара хвилин), потім додати фарш (5 хв.) і в останню чергу помідори. Періодично помішувати. Крок 2 Додати нут, приблизно 1/4-1/2 ст. води, посолити-поперчити, перемішати і поставити в режим “гасіння” (скороварка) приблизно на півгодини. Крок 3 До моменту приготування м'ясного соусу, відварити спагетті. Викласти їх на тарілку, зверху соус, прикрасити зеленню.

0/5 (0 Reviews)