КУРЯЧИЙ СУП з вермішеллю і фрикадельки

Рецепт з основного меню кафе Компот.

Інгредієнти

  • бульйон курячий – 250 мл
  • м'ясо курчати – 80 г
  • морква – 20 г
  • цибуля – 20 г
  • часник – 3 г
  • лавровий лист – 1 шт.
  • сіль – 2 г
  • яйце куряче – 1 шт.
  • фрикадельки курячі – 5 шт.
  • локшина домашня – 70 г
  • борошно – 300 г
  • яйце куряче – 3 шт.
  • сіль – 5 г
  • кріп – 5 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для приготування фрикадельок нарізати дрібно дрібно цибулю, обсмажити до золотистої скоринки. З курячого філе зробити фарш, прокрутити через м'ясорубку м'ясо і цибулю, додати курячий білок. З отримав фаршу зробити 5 однакових фрикадельок. Відварити фрикадельки в курячому бульйоні. Крок 2 Для приготування домашньої локшини спочатку просіяти борошно через сито, додати яйця, сіль і замісити тісто. Приготоване щільне і туге тісто покласти в пакет на 20-30 хвилин. Тісто розділити на дві частини і розкачати в листи завтовшки 1 мм. На півгодини залишити підсохнути. Потім нарізати тісто на локшину потрібної довжини і ширини. Готову локшину залишити на столі до повного висихання. Перед подачею локшину відварити. Крок 3 Бульйон налити в стакан, посипати дрібно рубаним кропом. На тарілку викласти фрикадельки, половинку курячого відвареного яйця і готову локшину.

0/5 (0 Reviews)