Зимова їжа x Інгредієнти
Для соусу:
- 1 дрібна цибулина – ріжемо півкільцями
- 200 г печериць – можна пластинками, я розмолов в крихту в блендері прямо замороженими
- вершки 20% – 200 мл
- плавлений сирок “Дружба” – 100 г
- сіль за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> крихта часник – 1 кубик або роздавлений часник 2 зубці
Для тефтелей:
- 600 г фаршу (у мене свинина, яловичина, курка) + зелень
- трохи грибів – морожені печериці для серединок тефтелей
- приправи, сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Робимо тюфтельки (у мене вийшло 20 шт.), в серединку кожної закладаємо по шматочку грибів. Крок 2 Обсмажити тюфтельки до рум'яності. Розігріти духовку до 200 ° С. Крок 3 Для соусу: Обсмажити цибулину, засипати гриби або грибну крихту. Гриби морожені відразу пустять сік. Протушкувати це хвилин 5, помішуючи. Додати вершки, сіль, довести до кипіння. Порізати сирок шматочками, додати, розмішати. В кінці покласти часник. Зняти з вогню. Крок 4 Розкласти в вогнетривку форму тюфтельки, залити соусом і запікати хвилин 20-25.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!