ТЕФТЕЛІ у вершковому-грибним соусом

ТЕФТЕЛІ у вершковому-грибним соусом

Зимова їжа x Інгредієнти

Для соусу:

  • 1 дрібна цибулина – ріжемо півкільцями
  • 200 г печериць – можна пластинками, я розмолов в крихту в блендері прямо замороженими
  • вершки 20% – 200 мл
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> крихта часник – 1 кубик або роздавлений часник 2 зубці

  • плавлений сирок “Дружба” – 100 г
  • сіль за смаком

Для тефтелей:

  • 600 г фаршу (у мене свинина, яловичина, курка) + зелень
  • трохи грибів – морожені печериці для серединок тефтелей
  • приправи, сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ТЕФТЕЛІ у вершковому-грибним соусом

Робимо тюфтельки (у мене вийшло 20 шт.), в серединку кожної закладаємо по шматочку грибів. Крок 2 Обсмажити тюфтельки до рум'яності. Розігріти духовку до 200 ° С. Крок 3 Для соусу: Обсмажити цибулину, засипати гриби або грибну крихту. Гриби морожені відразу пустять сік. Протушкувати це хвилин 5, помішуючи. Додати вершки, сіль, довести до кипіння. Порізати сирок шматочками, додати, розмішати. В кінці покласти часник. Зняти з вогню. Крок 4 Розкласти в вогнетривку форму тюфтельки, залити соусом і запікати хвилин 20-25.

0/5 (0 Reviews)