СУП ІЗ БІЛІЙ КВАСОЛІ і фенхель

Квасолевий суп з реберцями або ковбасками – звичне поєднання, але в нашому випадку в справу вступає ще й фенхель. Навіщо? Він відмінно хрумтить і & nbsp; надає супу свіжу пряну ноту. Спробуйте і повідомте нам свої враження.

Інгредієнти

  • свинячі ковбаски – 4 шт.
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • масло рослинне – 4 ст. л.
  • консервована біла квасоля – 300 г
  • шпик – 50 г
  • бульйон м'ясний – 1 л
  • фенхель – 1 бульба
  • капуста савойська – 400 г
  • твердий витриманий сир, краще пармезан, для подачі
  • сіль і мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СУП ІЗ БІЛІЙ КВАСОЛІ і фенхель

Ковбаски нарізати шматочками, цибулю – півкільцями, часник – скибочками. Обсмажити ковбаски і цибулю в каструлі з розігрітим маслом, 10 хв. Крок 2

СУП ІЗ БІЛІЙ КВАСОЛІ І фенхель

Квасоля промити і додати до ковбасок разом з часником і нарізаним кубиками шпиком. Влити бульйон, довести до кипіння і варити 15 хв. Крок 3

СУП ІЗ БІЛІЙ КВАСОЛІ І фенхель

фенхель нарізати кубиками. Капусту нашаткувати. Додати в суп фенхель, капусту, сіль і перець, варити ще 7-10 хв. Можна подати до столу, посипавши тертим пармезаном.

0/5 (0 Reviews)