Якщо ви влаштовуєте вечірку в мексиканському стилі, то запам'ятайте рецепт нашої запіканки. Готується вона просто, нею можна відразу нагодувати багато гостей. Якщо треба приготувати порцію побільше, просто збільште кількість начинки & ndash; додайте до фаршу банку консервованої квасолі або банку кукурудзи, а гостроту регулюйте на свій розсуд.
Інгредієнти
- 600 г фаршу з свинини
- 400 г рубаних помідорів в с/с
- 100 мл сухого червоного вина
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. рослинного масла
- 1 ст. л. вершкового масла для форми
- 1 ч. л. коричневого цукру
- 1/2 ч. л. меленої кориці
- 1/2 ч. л. кайенского перцю
- 10 горошин чорного перцю
- 5 горошин запашного перцю
- 1 ч. Л. меленого сушеного імбиру
- сіль
Для тіста:
- 2/3 склянки кукурудзяного борошна
- 1/3 склянки пшеничного борошна
- 1/2 склянки молока
- 1 яйце
- 2/3 ст. натертого Чеддер
- 1 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
1. Розігрійте духовку до 200 ° С. Змастіть маслом керамічну або скляну форму для запікання. Крок 2
2. Покладіть все спеції в ступку, додайте дрібку солі і потовчіть. Крок 3
3. Цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками. Очистіть і подрібніть часник. Розігрійте масло в сковороді, обсмажити цибулю і часник на середньому вогні до м'якості. Потім додайте фарш і смажте, помішуючи, ще 5 хв. Всипте в фарш спеції, цукор і сіль і смажте разом ще 5 хв. Додайте помідори і вино і тушкуйте 15 хв. Крок 4
4. Змішайте кукурудзяну і пшеничну муку, розпушувач і сіль, додайте молоко і яйце і добре розмішайте. В кінці всипте 1/2 склянки сиру, повинно вийти досить густе тісто. Крок 5
5. У форму для запікання викладіть фарш, на нього ложкою розкладіть тісто. Розрівняйте поверхню і посипте тертим сиром. Поставте в розігріту духовку і запікайте 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!