СВИНЯЧИЙ ШНІЦЕЛЬ, МАРИНОВАНИЙ З ВАСАБІ

Якщо & nbsp; з васабі роблять навіть десерти, то вже приготувати м'ясо з цієї гострою приправою потрібно обов'язково. Свинина, до речі, відмінно поєднується з японської & quot; гірчицею & quot; – рівно так само, як і зі звичайною.

 сВИНЯЧИЙ ШНІЦЕЛЬ, МАРИНОВАНИЙ з ВАСАБІ

Інгредієнти

  • 4 стейка з свинячої шиї товщиною 2 см і вагою по 200 г
  • 1 тюбик васабі (40 г)
  • сухарі панко
  • рослинне масло
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль за смаком

Для приправи:

  • 100 мл соєвого соусу
  • 1 ч. л. рідкого меду
  • сік і цедра 1 лайма
  • половина червоного перцю чилі
  • половина зеленого перцю чилі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Отбейте м'ясо ребром руки (НЕ молотком!) до товщини 1 см , посоліть і змастіть васабі з обох сторін. Накрийте плівкою, маринують від 1 ч при кімнатній температурі до 8 год в холодильнику. Крок 2 Для приправи тонко наріжте чилі (очищений чи ні, за бажанням). Змішайте лаймовий сік з медом і залишками васабі, додайте соєвий соус, цедру лайма і чилі. Залиште настоюватися мінімум на 1 год. Крок 3 Розігрійте 2 великі сковороди, налив в них масло шаром 1 см. Свинину обваляйте з усіх боків в панко, притискаючи його до м'яса. Зайві крихти струсіть. Крок 4 Смажте м'ясо в маслі на середньому вогні, перевернувши три рази, приблизно по 2 хв. з кожного боку. Подавайте дуже гарячим, з гострою приправою.

0/5 (0 Reviews)