Інгредієнти
- 600 г м'якоті свинячої шийки
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2-3 стебла зеленої цибулі
- 1 маленький пучок петрушки
- 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
- сіль, мелений чорний перець
- оливкова олія «екстра вірджин»
- масло для фритюру
Для начинки
- 2 середні тверді груші
- 50 г журавлини
- мед
- 0,5 ч. Л. порошку каррі
- мелений чорний перець
Для пюре & # 171; Стамп & # 187;
- 4 середні картоплини
- 2 середні морквини
- 2 кореня пастернаку або 1 невеликий корінь селери
- 5 великих зубчиків часнику
- 70 г вершкового масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для тефтелей очистіть цибулю і часник, наріжте невеликими шматочками. Обсмажуйте в маслі до легкого золотистого кольору, 5-7 хв. Проверните м'ясо через велику решітку м'ясорубки, потім проверніть смажені цибулю з часником. Дрібно порубати зелена цибуля і петрушку. Змішайте фарш, цибулю з часником, рубану зелень, сіль і перець. Збовтайте крохмаль з 2 ст. л. холодної води, додайте у фарш і ретельно вимісити руками. Затягніть плівкою і поставте в холодильник на 30 хв. Крок 2 Для начинки розріжте груші вздовж навпіл, акуратно видаліть серцевину ложечкою. Покладіть груші в застелену пергаментом форму. Посипте їх порошком карі, полийте медом, запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці до м'якості. Остудіть, видаліть шкірку, розімніть груші виделкою і змішайте з журавлиною. Приправте перцем. Крок 3 Розігрійте масло для фритюру до 190 ° С. Розділіть фарш на частини. Мокрими руками візьміть одну частину, розплющите в коржик. У центр покладіть грушево-журавлинну начинку, зліпити з фаршу куля так, щоб не було швів, інакше він трісне від нагрівання. Опустіть куля у фритюр і смажте, акуратно перевертаючи, до золотистої скоринки з усіх боків. Тим часом підготуйте інші тефтелі. Обсмажені тефтелі укладіть на зім'яту фольгу на деко, запікайте при 180 ° С 10 хв. Крок 4 Для овочевого пюре очистіть і крупно наріжте все овочі, покладіть в киплячу підсолену воду і варіть до абсолютної м'якості, приблизно 25 хв. Злийте відвар, поверніть каструлю на вогонь, додайте нарізане шматочками масло і потовчіть в грубе пюре. Крок 5 Викладіть пюре «Стамп» в глибокі підігріті тарілки гіркою, зробіть в кожній поглиблення. Покладіть в ці поглиблення тефтелі, полийте оливковою олією і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!