Жаровні СО СВИНИНОЮ у вершковому-грибним соусом

Жаровня зі свининою в вершково-грибному соусі – страва на велику компанію. Свинина і пара-трійка кухлів пива – все, що потрібно для святкування Октоберфесту.

 жаровню СО СВИНИНОЮ у вершковому-грибним соусом

Інгредієнти

  • свинина (вирізка ) – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 150 г
  • печериці – 200 г
  • рослинне масло для смаження і фритюру
  • вершки (22%) – 500 мл
  • сметана – 200 мл
  • картопля – 600 г
  • корнішони – 60 г
  • мариновані помідори, краще черрі – 60 г
  • цибуля фрі – 40 г
  • вершкове масло (кімнатної температури) – 1 ст.л. з верхом
  • часник – 2 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 приготувати часникове масло. Часник дрібно порубати і додати в м'яке вершкове масло, добре перемішати. Прибрати в холодильник. Крок 2 Цибулю нарізати соломкою, шампіньйони – середнім скибочкою, вирізку – брусочком. Крок 3 На розпеченій сковороді обсмажити в олії цибулю, гриби і м'ясо. Додати спеції, вершки, сметану, часникове масло. Випарити до загустіння соусу. Крок 4 Картопля в шкірці розрізати на часточки і обсмажити у фритюрі. Покласти картоплю на блюдо, в центр викласти соус. Прикрасити блюдо соліннями, зеленню і цибулею фрі.

0/5 (0 Reviews)