Свиняча вирізка з чорносливом І кедровими горішками НА луків ПОДУШЦІ

свинячої вирізки з чорносливом І кедровими горішками НА луків ПОДУШЦІ

Інгредієнти

  • вирізка свиняча 500 г
  • чорнослив 75 г
  • цибуля 1 шт.
  • кедрові горішки 50 г
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячої вирізки з чорносливом І кедровими горішками нА луків ПОДУШЦІ

Кедрові горішки злегка обсмажити на сухій сковороді. Чорнослив залити окропом на 10 хвилин, після чого злити воду і дрібно нарізати його. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на рослинному маслі. Всі інгредієнти викласти в одну сковороду і перемішати. Крок 2

свинячої вирізки з чорносливом і кедровими горішками НА луків ПОДУШЦІ

Свинячу вирізку вимити, обсушити, посолити і гострим ножем зробити глибокий надріз вздовж всієї вирізки. Крок 3

свинячої вирізки з чорносливом І кедровими горішками НА луків ПОДУШЦІ

Начинити свинячу вирізку лушпиння начинкою з чорносливом і кедровими горішками. Крок 4

свинячої вирізки з чорносливом І кедровими горішками НА луків ПОДУШЦІ

Перев'язати вирізку так, щоб начинка не вилазила назовні. Крок 5

свинячої вирізки з чорносливом І кедровими горішками нА луків ПОДУШЦІ

Обсмажити вирізку на сильному вогні з усіх боків. Крок 6

свинячої вирізки з чорносливом і кедровими горішками нА луків ПОДУШЦІ

Перекласти свинячу вирізку на деко і поставити запікатися в розігріту до 200оС духовку на 25 хвилин. Подавати свинячу вирізку для більшої соковитості необхідно з залишилася лушпиння начинкою.

0/5 (0 Reviews)