СУП РИСОВИЙ З м'ясними фрикадельками

СУП РИСОВИЙ З м'ясними фрикадельками

Інгредієнти

  • 20 г рису
  • 69 г картоплі
  • 450 г овочевого бульйону
  • 56 г яловичини
  • 12 г ріпчастої цибулі
  • 12 г моркви
  • щіпка солі
  • 10 мл води
  • 8 г пшеничного хліба

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте фрикадельки . Прокрутіть м'ясо через м'ясорубку (з дрібними гратами) разом із заздалегідь розмоченого у воді хлібом. Добре перемішайте, посоліть. Крок 2 З готового фаршу сформуйте маленькі кульки (діаметром 2-3 см), приберіть їх в холодильник на 10-15 хв. Крок 3 Рис відварити майже до готовності в злегка підсоленій воді. Крок 4 Цибулю і моркву наріжте маленькими кубиками. Картопля – середніми. Крок 5 Доведіть до кипіння овочевий бульйон, додайте нарізані овочі і варіть 5-7 хвилин. Потім додайте рис і фрикадельки, варіть до готовності (приблизно 10 хв). Дайте супу настоятися.

0/5 (0 Reviews)