СУП СО СВИНИНОЮ і оливки

СУП СО СВИНИНОЮ і оливки

Інгредієнти

  • свинина на кісточці – 700 г
  • червоний солодкий перець – 1 шт.
  • зелені оливки з кісточками – 150 г
  • цибулина – 1 шт.
  • рис – 4 ст. л.
  • картопля – 3 шт.
  • морква – 1 шт.
  • сіль, перець
  • рослинне масло – 2 ст. л.
  • лавровий лист – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СУП СО СВИНИНОЮ і оливки

М'ясо залити 2 л води, довести до кипіння, знімаючи піну. Варити 1,5 ч. Лук, моркву і картоплю очистити, з перцю видалити серцевину. Нарізати цибулю і картоплю кубиками, моркву і перець – тонкою соломкою. Крок 2

СУП СО СВИНИНОЮ і оливки

У сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю, моркву і перець, 8 хв. Крок 3

СУП СО СВИНИНОЮ і оливки

З бульйону вийняти м'ясо, нарізати шматочками і повернути в каструлю. Додати картоплю, обсмажені овочі, рис, сіль і перець. Варити 25 хв. За 5 хв. до готовності додати оливки і лавровий лист.

0/5 (0 Reviews)