Інгредієнти
- свинина на кісточці – 700 г
- червоний солодкий перець – 1 шт.
- зелені оливки з кісточками – 150 г
- цибулина – 1 шт.
- рис – 4 ст. л.
- картопля – 3 шт.
- морква – 1 шт.
- сіль, перець
- рослинне масло – 2 ст. л.
- лавровий лист – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо залити 2 л води, довести до кипіння, знімаючи піну. Варити 1,5 ч. Лук, моркву і картоплю очистити, з перцю видалити серцевину. Нарізати цибулю і картоплю кубиками, моркву і перець – тонкою соломкою. Крок 2
У сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю, моркву і перець, 8 хв. Крок 3
З бульйону вийняти м'ясо, нарізати шматочками і повернути в каструлю. Додати картоплю, обсмажені овочі, рис, сіль і перець. Варити 25 хв. За 5 хв. до готовності додати оливки і лавровий лист.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!