Інгредієнти
- свинина – 300 г
- велике зелене яблуко – 1 шт.
- сіль
- стебло цибулі-порею, біла частина – 0,5 шт.
- морква – 1 шт.
- цибулина – 1 шт.
- картопля – 2 шт.
- масло рослинне – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати невеликими шматочками, обсмажити в сковороді в 2 ст. л. розігрітого масла, 8 хв. Перекласти в каструлю, влити 1,5 л води і варити 30 хв. Крок 2
Цибулю, моркву і картоплю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю і моркву в тій же сковороді, 6 хв., Перекласти в каструлю. Додати картоплю, сіль і перець. Варити 20 хв. Крок 3
Яблука і цибулю-порей вимити, тонко нарізати і обсмажити в маслі, що залишилося, 1 хв. Тушкувати під кришкою 8 хв. Додати в суп, варити 5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!