СУП СО СВИНИНОЮ І яблуками

СУП СО СВИНИНОЮ І яблуками

Інгредієнти

  • свинина – 300 г
  • велике зелене яблуко – 1 шт.
  • сіль
  • стебло цибулі-порею, біла частина – 0,5 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • масло рослинне – 3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинину нарізати невеликими шматочками, обсмажити в сковороді в 2 ст. л. розігрітого масла, 8 хв. Перекласти в каструлю, влити 1,5 л води і варити 30 хв. Крок 2

СУП СО СВИНИНОЮ І яблуками

Цибулю, моркву і картоплю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю і моркву в тій же сковороді, 6 хв., Перекласти в каструлю. Додати картоплю, сіль і перець. Варити 20 хв. Крок 3

Яблука і цибулю-порей вимити, тонко нарізати і обсмажити в маслі, що залишилося, 1 хв. Тушкувати під кришкою 8 хв. Додати в суп, варити 5 хв.

0/5 (0 Reviews)