Інгредієнти
- цибулини – 2 шт.
- свинячі сардельки – 2 шт.
- лист лавровий – 2 шт.
- сіль
- середній качан капусти
- мисливські ковбаски – 2 шт.
- м'якоть свинини – 500 г
- перець горошком – 0,25 ч. л.
- масло рослинне – 3 ст. л.
- консервовані томати – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати великими шматками . У глибокому сотейнику розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити м'ясо з усіх боків, 8 хв. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, додати до м'яса і готувати 6 хв. Крок 2
З капустини зняти верхні листки, капусту тонко нашаткувати, посолити і перетерти руками. Покласти в сотейник і смажити на сильному вогні 10 хв., Постійно помішуючи. Крок 3
Томати розім'яти виделкою, додати до капусти і м'яса разом з лавровим листом і перцем. Накрити кришкою і тушкувати 10 хв. Ковбаски і сардельки нарізати кружальцями, обсмажити в маслі, що залишилося з двох сторін, по 2-3 хв. Покласти в солянку і готувати ще 5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!