КАПУСТЯНА СОЛЯНКА

КАПУСТЯНА СОЛЯНКА

Інгредієнти

  • цибулини – 2 шт.
  • свинячі сардельки – 2 шт.
  • лист лавровий – 2 шт.
  • сіль
  • середній качан капусти
  • мисливські ковбаски – 2 шт.
  • м'якоть свинини – 500 г
  • перець горошком – 0,25 ч. л.
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • консервовані томати – 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КАПУСТЯНА СОЛЯНКА

Свинину нарізати великими шматками . У глибокому сотейнику розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити м'ясо з усіх боків, 8 хв. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, додати до м'яса і готувати 6 хв. Крок 2

КАПУСТЯНА СОЛЯНКА

З капустини зняти верхні листки, капусту тонко нашаткувати, посолити і перетерти руками. Покласти в сотейник і смажити на сильному вогні 10 хв., Постійно помішуючи. Крок 3

КАПУСТЯНА СОЛЯНКА

Томати розім'яти виделкою, додати до капусти і м'яса разом з лавровим листом і перцем. Накрити кришкою і тушкувати 10 хв. Ковбаски і сардельки нарізати кружальцями, обсмажити в маслі, що залишилося з двох сторін, по 2-3 хв. Покласти в солянку і готувати ще 5 хв.

0/5 (0 Reviews)