Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Свинину вимити, обсушити рушником і нарізати тонкими скибками ікамі. Розігріти жир, підрум'янити в ньому нарізану дрібними кубиками грудинку і додати дрібно нарізану цибулю. Коли цибуля підрум'яниться зняти сковороду з вогню, всипати паприку, долити невелику кількість води і довести суміш грудинки до закипання. Після цього покласти скибочки м'яса і залишити гаситься під кришкою на помірному вогні на 50 хвилин, підливаючи при необхідності не великими порціями воду. Коли м'ясо буде майже готове, додати очищений від зерен, нарізаний кружечками перець і помідори. Гасити всі разом до повної готовності. Під кінець змішати сметану з борошном, додати до м'яса і довести до кипіння. Подавати на стіл з вареним підсоленим картоплею
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!