Токань ПО-ЧІКОШСКІ

Токань ПО-ЧІКОШСКІ

Інгредієнти < ul>

  • свинина – 1 кг
  • перець болгарський – 1 шт.
  • сметана – 250 мл
  • вода
  • грудинка копчена – 100 г
  • паприка – 10 г
  • помідор – 2 шт.
  • борошно – 30 г
  • цибуля – 1 шт.
  • Покроковий рецепт приготування

    Свинину вимити, обсушити рушником і нарізати тонкими скибками ікамі. Розігріти жир, підрум'янити в ньому нарізану дрібними кубиками грудинку і додати дрібно нарізану цибулю. Коли цибуля підрум'яниться зняти сковороду з вогню, всипати паприку, долити невелику кількість води і довести суміш грудинки до закипання. Після цього покласти скибочки м'яса і залишити гаситься під кришкою на помірному вогні на 50 хвилин, підливаючи при необхідності не великими порціями воду. Коли м'ясо буде майже готове, додати очищений від зерен, нарізаний кружечками перець і помідори. Гасити всі разом до повної готовності. Під кінець змішати сметану з борошном, додати до м'яса і довести до кипіння. Подавати на стіл з вареним підсоленим картоплею

    0/5 (0 Reviews)