Суп з фрикадельками І РИСОМ

Суп з фрикадельками І РИСОМ

Інгредієнти

  • 1,3 л бульйону (курячого, м'ясного, овочевого)
  • 1/3 склянки круглозерний рису
  • 1 середня морквина
  • 1 середня цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 5 гілочок кропу

  • оливкова олія
  • сіль
  • мелений чорний перець

Для фрикадельок:

  • 350 г фаршу з яловичини і свинини або з індички

Для фрикадельок:

  • 1 маленька цибулина
  • 2 скибочки білого хліба
  • 100 мл молока
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте фарш. Зріжте з хліба кірки, м'якуш залийте молоком і залиште на 5 хв. Очистіть і дрібно порубати цибулю. Змішайте у великій мисці фарш, цибулю і віджатий хліб. Приправте сіллю і перцем. Накрийте харчової плівкою і залиште мінімум на 30 хв. Крок 2 Очистіть цибулю і моркву. Лук наріжте маленькими кубиками, моркву – тонкими півкільцями. Поставте каструлю з бульйоном на вогонь і доведіть до кипіння. Крок 3 Розігрійте в сковороді олію і обсмажити цибулю на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору, 5-7 хв. Додайте моркву і готуйте ще 5 хв. Перекладіть овочі в каструлю з бульйоном, варіть 5 хв. Крок 4 Змочуючи руки водою, сформуйте з фаршу фрикадельки розміром трохи більше волоського горіха. Крок 5 Покладіть в бульйон фрикадельки і доведіть до кипіння. Всипте в киплячий суп рис і, помішуючи, готуйте 10 хв. Наріжте дрібно кріп і посипте суп перед подачею.

0/5 (0 Reviews)