Найголовніше в & nbsp; це витонченому по-японськи супі & nbsp; & ndash; мариновані в & nbsp; соєвому соусі яйця. готуйте відразу побільше & nbsp; & ndash; у & nbsp; вас напевно попросять добавки.
& nbsp;
Інгредієнти
- 700-800 мл бульйону з цесарки
- 4 яйця цесарки
- 4 великих листа пекінської капусти
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1,5 см свіжого кореня імбиру
- смажений кунжут
- 300 г локшини удон
Для маринаду:
- 100 мл соєвого соусу
- 50 мл білого сухого вина
- 0,5 ч. Л. цукру
- щіпка солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Заздалегідь, за 1 день до подачі, приготуйте яйця. Зваріть яйця в гарячій воді, 8 хв., Потім покладіть в крижану воду на кілька хвилин і акуратно очистіть. Крок 2
Змішайте всі інгредієнти маринаду в зіп-лок пакеті із застібкою. Покладіть в маринад варені яйця, закрийте застібку і покладіть в холодильник на 24 год. Пару раз за цей час переверніть. Крок 3
Перед подачею вийміть яйця за 1 год, щоб вони зігрілися до кімнатної температури, і розріжте навпіл. Крок 4
Тонко наріжте зелену цибулю. Пекінську капусту тонко нашаткуйте (жорстку частину листа можна не використовувати). Очистіть імбир і наріжте тонкими скибочками. Крок 5
Покладіть імбир в холодний бульйон і доведіть до кипіння. Поваріть пару хвилин, потім зніміть з вогню і видаліть імбир. Крок 6
Зваріть локшину відповідно до інструкції на упаковці, відкиньте на сито і відразу розкладіть по мисках. Секторами викладіть на локшину капусту і цибулю. Залийте киплячим бульйоном, покладіть в кожну миску по яйцю і посипте кунжутом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!