Суп з маринованими в соєвому соусі ЯЙЦЯМИ цесарки І Лапша Удон

Найголовніше в & nbsp; це витонченому по-японськи супі & nbsp; & ndash; мариновані в & nbsp; соєвому соусі яйця. готуйте відразу побільше & nbsp; & ndash; у & nbsp; вас напевно попросять добавки.

& nbsp;

 Суп з маринованими в соєвому соусі ЯЙЦЯМИ цесарки І Лапша Удон

Інгредієнти

  • 700-800 мл бульйону з цесарки
  • 4 яйця цесарки
  • 4 великих листа пекінської капусти
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1,5 см свіжого кореня імбиру
  • смажений кунжут
  • 300 г локшини удон

Для маринаду:

  • 100 мл соєвого соусу
  • 50 мл білого сухого вина
  • 0,5 ч. Л. цукру
  • щіпка солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Суп з маринованими в соєвому соусі ЯЙЦЯМИ цесарки І Лапша Удон

Заздалегідь, за 1 день до подачі, приготуйте яйця. Зваріть яйця в гарячій воді, 8 хв., Потім покладіть в крижану воду на кілька хвилин і акуратно очистіть. Крок 2

Змішайте всі інгредієнти маринаду в зіп-лок пакеті із застібкою. Покладіть в маринад варені яйця, закрийте застібку і покладіть в холодильник на 24 год. Пару раз за цей час переверніть. Крок 3

Перед подачею вийміть яйця за 1 год, щоб вони зігрілися до кімнатної температури, і розріжте навпіл. Крок 4

 Суп з маринованими в соєвому соусі ЯЙЦЯМИ цесарки І Лапша Удон

Тонко наріжте зелену цибулю. Пекінську капусту тонко нашаткуйте (жорстку частину листа можна не використовувати). Очистіть імбир і наріжте тонкими скибочками. Крок 5

Покладіть імбир в холодний бульйон і доведіть до кипіння. Поваріть пару хвилин, потім зніміть з вогню і видаліть імбир. Крок 6

Зваріть локшину відповідно до інструкції на упаковці, відкиньте на сито і відразу розкладіть по мисках. Секторами викладіть на локшину капусту і цибулю. Залийте киплячим бульйоном, покладіть в кожну миску по яйцю і посипте кунжутом.

0/5 (0 Reviews)