СУП З пельмені з курки

Зазвичай діти з задоволенням їдять пельмені, а ось від супу часто відмовляються, незважаючи на всі мамині доводи про його користь. Так давайте підемо на компроміс і приготуємо суп з пельменями & ndash; і дитина ситий, і мама задоволена!

СУП З пельмені з курки

Інгредієнти

  • 1,5 л курячого бульйону
  • 1 середня морквина
  • 1 середня цибулина
  • 150 г зеленого горошку
  • маленький пучок кропу
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • сіль

Для начинки:

  • 350 г філе курячих стегенець
  • 60 г вершкового масла
  • половина невеликої цибулини
  • 1 ч. Л. сушеного кропу
  • сіль
  • мелений чорний перець

Для тіста :

  • 1,5 склянки борошна
  • 1/2 склянки води
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 1/3 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СУП З пельмені з курки

Просійте борошно з сіллю в миску. Влийте киплячу воду і рослинне масло і швидко замісіть тісто виделкою. Викладіть на подпиленний борошном поверхню і швидко вимісити руками м'яке, еластичне тісто. Будьте обережні, тісто гаряче. Скачайте тісто в кулю і залиште під рушником на 10 хв. Крок 2

СУП З пельмені з курки

Пропустіть куряче філе разом з цибулею через м'ясорубку з дрібними гратами. Натріть холодне вершкове масло на тертці і змішайте з фаршем, додайте сушений кріп, посоліть, поперчіть і перемішайте. Крок 3

СУП З пельмені з курки

На посипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в пласт до товщини 2 мм. Формочкою або склянкою виріжте гуртки діаметром 5-6 см. Покладіть їх під рушник, щоб тісто не заветрівалось. Залишки тесту зберіть в грудку і знову розкачайте. Крок 4

СУП З пельмені з курки

на половину кружка покладіть трохи начинки. Накрийте начинку вільним краєм тіста. Заліпіть край пельмені. З'єднайте кінці – так пельмені зручніше є. Готові пельмені викладайте на дошку, присипану борошном. Крок 5

СУП З пельмені з курки

Очистіть цибулю і моркву, наріжте невеликими кубиками. Розігрійте в каструлі вершкове масло, обсмажити цибулю з морквою до м'якості, 5 хв. Влийте бульйон і доведіть до кипіння, якщо потрібно – посоліть, варіть 10 хв. Крок 6

Покладіть в киплячий бульйон пельмені і зелений горошок. Знову доведіть до кипіння і варіть до готовності, 5-7 хв. Додайте в готовий суп дрібно нарізаний кріп і відразу подавайте до столу.

0/5 (0 Reviews)