ФРИКАДЕЛЬКИ З свинини з імбиром і ЛЕЧО

До & nbsp; фрикадельок відмінно підійде довгозерний рис.

Інгредієнти

  • 800 г свинячого фаршу
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 400 г готового лечо з банки

  • 100 г м'якушки білого батона
  • 1 велика цибулина
  • 150 мл вершків жирністю 20%
  • 2 ст. л. рубленого імбиру
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 220 ° С. Застеліть деко листом паперу для випічки. Подрібніть цибулю, обсмажте на вершковому маслі, 5 хв. Додайте імбир, смажте 1 хв., Перемішайте і зніміть з вогню. Крок 2 Хлібний м'якуш залийте вершками, залиште на 5 хв., Потім ретельно розімніть вилкою в пюре. Крок 3 Змішайте замочений хліб, 2-3 ст. л. соусу від лечо, цибулю з імбиром і свинячий фарш до однорідності. Змащуючи руки рослинним маслом, скачайте з фаршу фрикадельки. Викладайте фрикадельки на підготовлений лист. Крок 4 Поставте деко з фрикадельками в верхню третину духовки, запікайте до рум'яної скоринки, приблизно 10 хв. (Через 5 хв. Можна перевернути). Потім прогрійте разом з лечо. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)