Якщо на тижні ви обідаєте абияк, то ось відмінний рецепт для вихідних & ndash; смачний і корисний суп для всієї родини.
Інгредієнти
- 400 г білої консервованої квасолі
- 3 середніх помідора
- 2 середні морквини
- 1 середня цибулина
- 1 стебло селери
- 1 солодкий червоний перець
- невеликий пучок петрушки
- 2 зубчики часнику
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Для фрикадельок:
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 500 г м'якоті яловичини
- 2 шматки білого хліба
- 100 мл вершків
- 1 середня цибулина
- 1 маленький пучок петрушки
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте м'ясо і цибулю невеликими шматочками і поверніть через м'ясорубку. Крок 2
З хліба зріжте кірку, м'якоть розкришити. Додайте у фарш хлібні крихти, вершки і дрібно нарізану петрушку, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте фарш, прикрийте плівкою і залиште мінімум на 30 хв. Крок 3
покладіть помідори в миску і залийте окропом на 3 хв., потім опустіть в холодну воду і зніміть шкірку. М'якоть наріжте середніми кубиками. Крок 4
Очистіть овочі та наріжте кубиками. Крок 5 Розігрійте в каструлі оливкову олію і обсмажити цибулю на середньому вогні, 5 хв. Додайте часник, морква, селера і солодкий перець і готуйте ще 5 хв. Крок 6
Додайте помідори і смажте, помішуючи, 5 хв. Крок 7
Влийте в каструлю 2 л окропу, зменшіть вогонь, варіть 15 хв. Крок 8
Мокрими руками сформуйте невеликі фрикадельки. Крок 9 Покладіть фрикадельки в киплячий суп, варіть 5 хв. Крок 10 Відкиньте квасолю на друшляк і промийте холодною водою. Додайте в суп квасолю, перець, сіль і готуйте ще 5 хв. Крок 11 Зніміть каструлю з вогню і накрийте кришкою. Дрібно наріжте петрушку і додайте в каструлю. Залиште суп на 10 хв., Потім подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!