Овочеве рагу по-прованськи

Інгредієнти

    • цибулини – 2 шт
    • квасоля біла консервована – 200 г
    • масло оливкове – 3 ст. л.
    • чорний перець за смаком
    • часник – 2 зубчики
    • цукіні – 2 шт
    • вино біле сухе – 100 мл
    • томати у власному соку – 200 г
    • бульйон курячий – 1 стакан
    • яловичий фарш – 200 г
    • перець зелений солодкий – 2 шт
    • баклажан – 1 шт.
    • суміш сушених спецій (майоран , базилік, розмарин і орегано) – щіпка

 

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ОВОЧЕВЕ РАГУ по-прованськи

Баклажани і цукіні нарізати кубиками, перець – часточками, цибулю і часник подрібнити. Квасоля відкинути на друшляк, промити і обсушити. У сотейнику розігріти оливкову олію, покласти фарш і смажити, помішуючи, 7 хв. Приправити перцем, додати нарізані овочі і біле вино. Зменшити вогонь і тушкувати 10 хв. Крок 2

ОВОЧЕВЕ РАГУ по-прованськи

Влити курячий бульйон, додати томати, квасоля і сухі трави. Накрити кришкою і готувати ще 20 хв.

0/5 (0 Reviews)