Інгредієнти
- 1 свиняча вирізка
- 1/2 склянки яблучного сидру
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 1 ст. л. гірчиці із зернятками
- 10-15 листочків розмарину
- 3 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Крок 2
У невеликій мисці змішайте сидр, оцет і гірчицю. Крок 3 Зачистіть свинячу вирізку від жиру, зріжте плівки. Промокніть свинину паперовими рушниками. Крок 4
Дрібно порубати листочки розмарину, змішайте з сіллю і перцем. Натріть сумішшю вирізку. Крок 5
У великій вогнетривкої сковороді розігрійте на середньому вогні 1 ст. л. вершкового масла і оливкову олію. Покладіть свинину і обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки, по 2-3 хв. з кожного боку. Крок 6 Поставте сковороду з вирізкою в духовку і смажте 12-15 хв., До готовності. Перекладіть вирізку на тарілку. Крок 7 Сковороду, в якій готувалося м'ясо, поставте на середній вогонь. Крок 8
Додайте суміш гірчиці, оцту і сидру і решту 2 ст. л. вершкового масла. Доведіть до кипіння, часто помішуючи лопаткою, а потім поставте свинину в сковороду. Крок 9
Нахиліть сковороду, щоб глазур зібралася на дні і, зачерпує суміш ложкою, поливайте м'ясо протягом 2 хв. Крок 10
Зніміть сковороду з вогню і залиште свинину, прикривши фольгою на 5 хв. Крок 11 Наріжте вирізку скибочками, перекладіть на блюдо і полийте залишками глазурі зі сковороди. Подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!