Свиняча вирізка В ЗЕЛЕНІЙ ШУБІ

свинячої вирізки В ЗЕЛЕНІЙ ШУБІ

Інгредієнти

  • 2 шматки свинячої вирізки загальною вагою 1,2 кг
  • 200 мл апельсинового соку
  • 2 великих пучка зелені (петрушка, кріп, кінза, базилік)
  • маленька гілочка розмарину
  • 1 зубчик часнику
  • 1 лавровий лист
  • 1 скибочка білого хліба
  • 50 г твердого сиру
  • 2 білки
  • 125 мл бульйону
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 2 ст. л. борошна
  • сіль, мелений чернийперец

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 свиняча вирізка В ЗЕЛЕНІЙ ШУБІ

Очистіть і дрібно порубати часник. Змішайте апельсиновий сік, листочки розмарину, часник, сіль, перець, додайте лавровий лист. Покладіть м'ясо в маринад на 8 год. Крок 2

свинячої вирізки В ЗЕЛЕНІЙ ШУБІ

Дрібно наріжте зелень. З хліба зріжте скоринку і розкришите. Натріть сир на дрібній тертці. Збийте білки, додайте хлібні крихти, сир і зелень, приправити. Крок 3

свинячої вирізки В ЗЕЛЕНІЙ ШУБІ

Дістаньте м'ясо з маринаду, маринад процідіть. Обсушити вирізку паперовими рушниками. Розігрійте сковороду з оливковою олією. Додайте 30 г вершкового масла і обсмажте вирізку з усіх боків до золотистого кольору. Крок 4

свинячої вирізки В ЗЕЛЕНІЙ ШУБІ

Розігрійте духовку до 200 ° С. Обсипте вирізку борошном і змастити пастою із зелені. Загорніть кожен шматок вирізки в фольгу. Запікайте в духовці 25 хв. Вийміть м'ясо з духовки і залиште в фользі на 10 хв. Крок 5

свинячої вирізки В ЗЕЛЕНІЙ ШУБІ

Додайте на сковороду, в якій смажилося м'ясо, вершкове масло, розігрійте. Всипте 1 ст. л. борошна і злегка її обсмажте. Влийте бульйон і маринад, доведіть до кипіння і варіть 5 хв. до загустіння. Крок 6

свинячої вирізки В ЗЕЛЕНІЙ ШУБІ

Розгорніть м'ясо, що виділився сік додайте в соус. Наріжте м'ясо на шматочки і подавайте з соусом.

0/5 (0 Reviews)