Інгредієнти
- 2 шматки свинячої вирізки загальною вагою 1,2 кг
- 200 мл апельсинового соку
- 2 великих пучка зелені (петрушка, кріп, кінза, базилік)
- маленька гілочка розмарину
- 1 зубчик часнику
- 1 лавровий лист
- 1 скибочка білого хліба
- 50 г твердого сиру
- 2 білки
- 125 мл бульйону
- 50 г вершкового масла
- 2 ст. л. оливкового масла
- 2 ст. л. борошна
- сіль, мелений чернийперец
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Очистіть і дрібно порубати часник. Змішайте апельсиновий сік, листочки розмарину, часник, сіль, перець, додайте лавровий лист. Покладіть м'ясо в маринад на 8 год. Крок 2
Дрібно наріжте зелень. З хліба зріжте скоринку і розкришите. Натріть сир на дрібній тертці. Збийте білки, додайте хлібні крихти, сир і зелень, приправити. Крок 3
Дістаньте м'ясо з маринаду, маринад процідіть. Обсушити вирізку паперовими рушниками. Розігрійте сковороду з оливковою олією. Додайте 30 г вершкового масла і обсмажте вирізку з усіх боків до золотистого кольору. Крок 4
Розігрійте духовку до 200 ° С. Обсипте вирізку борошном і змастити пастою із зелені. Загорніть кожен шматок вирізки в фольгу. Запікайте в духовці 25 хв. Вийміть м'ясо з духовки і залиште в фользі на 10 хв. Крок 5
Додайте на сковороду, в якій смажилося м'ясо, вершкове масло, розігрійте. Всипте 1 ст. л. борошна і злегка її обсмажте. Влийте бульйон і маринад, доведіть до кипіння і варіть 5 хв. до загустіння. Крок 6
Розгорніть м'ясо, що виділився сік додайте в соус. Наріжте м'ясо на шматочки і подавайте з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!