Свинячі РЕБРА ГРИЛЬ (ШВИДКИЙ РЕЦЕПТ)

Коли ти живеш в приватному будинку і до тебе несподівано приїжджають голодні гості на пікнік або раптом терміново захотілося смачного шашлику, у кожної господині є перевірені швидкі рецепти маринування та приготування різного виду м'яса і риби в терміновому порядку на вугіллі) Щоб вийшло не просто з димком, а й смачно і ароматно & hellip; Цей рецепт один з таких & ndash; експрес рецептів приготування свинячих ребер, які, завдяки не хитра маніпуляціям, маринуються швидко, виходять ароматно, Просолов і просякнуте спеціями & ndash; дуже смачно!

Свинячі РЕБРА ГРИЛЬ (ШВИДКИЙ РЕЦЕПТ)

Всі на пікнік x Інгредієнти

  • ребра свинячі 8 шт.
  • соєвий соус 1 ст. л.
  • перець духмяний (мелений) 0,5 ч. л.
  • перець білий (мелений) 0,5 ч. л.
  • сіль 0,5 ч. л.
  • любисток (у душі)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинячі РЕБРА ГРИЛЬ (ШВИДКИЙ РЕЦЕПТ)

Ребра розділити, укласти на поверхню, посолити, посипати перцями. Перевернути, виконати те ж саме. У кожне ребро втерти сіль з перцями. Далі брати по одному шматочку і втирати в нього соус-маринад (буквально по 2 краплі на кожен шматочок) до стану сухого і липкого м'яса. Виконати так з усіма шматочками. Взяти любисток (або іншу сильно-пахучу зелень – селеру, кінзу й т. П. За бажанням), порвати руками (не різати, щоб стимулювати вихід соку) і “приклеїти” зелень до кожного шматочка; Залишити буквально на 15-20 хвилин; Крок 2

Свинячі РЕБРА ГРИЛЬ (ШВИДКИЙ РЕЦЕПТ)

Зелень прибрати і смажити на підготовлених вугіллі, часто перевертаючи, 20-25 хв. Ароматне м'ясне блюдо для пікніка готово! Можна пригощати гостей і приймати захоплені відгуки!

0/5 (0 Reviews)