Інгредієнти
- свинина грудинка – 120 г
- сіль морська – 40 г
- аджіномато – 20 г
- оцет столовий 9% – 20 г
- масло рослинне – 20 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> горілка пекінська – 10 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину нарізати кубика. Змішати сіль, масло, горілка, оцет, аджіномато і маринувати свинину 20 хв. Крок 2 Обсушити свинину від маринаду. Запікати в духовці до готовності. Подавати з соєвим соусом, змішаним з часником.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!