Свинячі РЕБРА-Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

Свинячі РЕБРА- Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • Свинячі ребра – 3 кг
  • Червоний цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Мед – 2 ст. л.
  • Гвоздика – 7 шт.
  • Перець горошком – 10 шт.
  • Соєвий соус KIKKOMAN – 30 мл
  • Томати у власному соку (або томатна паста) – 2 ст. л.
  • Оцет яблучний – 10 мл
  • Лимон – 1 шт.
  • Салат радічіо – 1/2 шт.
  • Баклажани – 2 шт.
  • Пекінська капуста – 1/2 шт.
  • Помідори черрі – 8 шт.
  • Кунжут – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинячі РЕБРА-Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

Свинячі ребра розрізати на порційні шматки. Крок 2

Свинячі РЕБРА-Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

Приготувати маринад. У каструлі з'єднати соєвий соус, томати у власному соку, цибуля, гвоздику, перець і часник. Влити 1,5 л води. Варити суміш 5 хвилин. Крок 3

Свинячі РЕБРА-Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

У киплячу суміш викласти ребра і варити їх 45 хвилин. Потім ребра дістати і дати стекти зайвої рідини. Крок 4

Свинячі РЕБРА-Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

Маринад (нам потрібно приблизно 200 г), в якому варилися ребра процідити, додати до нього гірчицю, мед, оцет, сік половини лимона. Варити соус поки він не стане схожий по консистенції на сироп. Ребра обмазати отриманим соусом, а потім обсмажити їх по 3 хвилини з кожного боку. Частина соусу залишити для заправки салату! Крок 5

Свинячі РЕБРА-Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

Баклажани нанизати на шампури і обсмажити до м'якості. Ще гарячі баклажани залити на пару хвилин холодною водою, а потім зняти з них шкірку. Крок 6

Свинячі РЕБРА-Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

Нарізати баклажани на кубики. Крок 7

Свинячі РЕБРА-Гриль з САЛАТОМ з запечених баклажанів

До баклажанів додати нарізані салат, капусту і помідори. Заправити салат соусом. Крок 8

Свинячі рЕБРА-Гриль з сАЛАТОМ з запечених баклажанів

Подати ребра разом з салатом. Смачного! Господині на замітку

Люблю цей рецепт за простоту в приготуванні. Ребра майже готові, залишається тільки їх трохи обсмажити більше для краси, напевно. Салат хороший, а з соусом взагалі краса! Добре, що у нас з'явилася мода на соєвий соус, це здорове харчування і величезний асортимент страв, соусів і закусок.

0/5 (0 Reviews)