Інгредієнти
- розмарин – 2 гілочки
- вино біле сухе – 1 склянка
- 2 ч. л. горошин чорного перцю
- масло вершкове – 5 ст. л.
- 3 білих сухих гриба
- часник – 5 зубчиків
- 3 ч. Л. солі
- 1,5 – 2 кг безкісткової свинини
- 250 г телячої ковбаси
Покроковий рецепт приготування
1. Свинину вимити, обсушити і розрізати по спіралі в плоский шматок. Накрити м'ясо харчовою плівкою і відбити молоточком до товщини 0,7 см. 2. Ковбасу нарізати дуже тонкими кружальцями. Часник очистити і подрібнити з горошинами чорного перцю. 3. Перетерти часник і перець з сіллю і 2 ст. л. вершкового масла до утворення однорідної маси. Сухі гриби розкришити і розтерти з вершковим маслом. 4. Зняти з свинини плівку. Обмазати внутрішню частину свинини 1 ст. л. грибного масла. Покласти половину шматочків ковбаси, промазати ще 1 ст. л. масла. 5. Покласти залишилася ковбасу. Обмазати маслом, що залишилося і згорнути свинину в рулет. Обмазати рулет з усіх боків маслом з часником і перцем. Обв'язати мотузкою. 6. Розігріти духовку до 220 & deg; С. Помістити рулет в форму. Влити вино. Зверху покласти розмарин. Закрити кришкою, поставити в духовку і запікати 1 годину. За 15 хв. до готовності зняти кришку, щоб м'ясо підрум'янилося. Готовий рулет вийняти з форми, акуратно зняти мотузку. Нарізати м'ясо шматками по 1 см завтовшки. Полити виділився при запіканні соком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!