СВИНЯЧИЙ Рулет З телячу ковбасу

СВИНЯЧИЙ Рулет З телячу ковбасу

Інгредієнти

  • розмарин – 2 гілочки
  • вино біле сухе – 1 склянка
  • 2 ч. л. горошин чорного перцю
  • масло вершкове – 5 ст. л.
  • 3 білих сухих гриба
  • часник – 5 зубчиків
  • 3 ч. Л. солі
  • 1,5 – 2 кг безкісткової свинини
  • 250 г телячої ковбаси

Покроковий рецепт приготування

1. Свинину вимити, обсушити і розрізати по спіралі в плоский шматок. Накрити м'ясо харчовою плівкою і відбити молоточком до товщини 0,7 см. 2. Ковбасу нарізати дуже тонкими кружальцями. Часник очистити і подрібнити з горошинами чорного перцю. 3. Перетерти часник і перець з сіллю і 2 ст. л. вершкового масла до утворення однорідної маси. Сухі гриби розкришити і розтерти з вершковим маслом. 4. Зняти з свинини плівку. Обмазати внутрішню частину свинини 1 ст. л. грибного масла. Покласти половину шматочків ковбаси, промазати ще 1 ст. л. масла. 5. Покласти залишилася ковбасу. Обмазати маслом, що залишилося і згорнути свинину в рулет. Обмазати рулет з усіх боків маслом з часником і перцем. Обв'язати мотузкою. 6. Розігріти духовку до 220 & deg; С. Помістити рулет в форму. Влити вино. Зверху покласти розмарин. Закрити кришкою, поставити в духовку і запікати 1 годину. За 15 хв. до готовності зняти кришку, щоб м'ясо підрум'янилося. Готовий рулет вийняти з форми, акуратно зняти мотузку. Нарізати м'ясо шматками по 1 см завтовшки. Полити виділився при запіканні соком.

0/5 (0 Reviews)