СВИНИНА, нашпигувати сиром І овочами

СВИНИНА, нашпигувати сиром І овочами

СВИНИНА, нашпигувати сиром І овочами

Інгредієнти

  • соус соєвий – 2 ст. л.
  • сік 0,5 лимона
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 100 г твердого сиру
  • масло рослинне – 3 ст.л.
  • 800 г свинини
  • морква – 1 шт
  • часнику – 0,5 головки
  • 1 корінь селери

Для гарніру:

  • 200 г дрібної стручкової квасолі
  • яйце – 4 шт
  • сметана охолоджена – 2 ст. л.
  • масло вершкове – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо вимити. Лук очистити і нарізати невеликими шматочками довільної форми. Соєвий соус, лимонний сік і цибулю змішати в мисці. Залити м'ясо вийшов маринадом, накрити харчовою плівкою і поставити в тепле місце мінімум на 2 ч. * М'ясо можна замаринувати і напередодні. Але в цьому випадку його необхідно на ніч поставити в холодильник. Крок 2 Моркву і селеру очистити, нарізати тонкими довгими брусочками. Довжина брусків повинна відповідати довжині шматка м'яса. Так само, брусочками нарізати сир. Часник очистити, кожен зубчик розрізати навпіл. Крок 3 М'ясо вийняти з маринаду (маринад зберегти). За допомогою довгого тонкого ножа зробити в м'ясі наскрізний прокол уздовж волокон. Просунути в прокол стрижень для шпігованія, просунути його якнайдалі. Вкласти всередину стрижня смужку моркви. Зафіксувавши її рукою, обережно вийняти стрижень. Аналогічним чином нашпигувати м'ясо морквою, селерою, сиром і часником – через приблизно рівні інтервали. * При запіканні м'яса сир розплавиться, і на зрізі буде видно тільки морква, селера і часник. Крок 4 У великій сковороді розігріти олію. Обсмажити свинину з усіх боків до золотистої скоринки, приблизно по 3 хв. з кожного боку. Крок 5 Розігріти духовку до 220 & deg; C. Обсмажене м'ясо покласти в форму для випічки, додати маринад, закрити фольгою, запікати в духовці 1,5 год. Крок 6 Приготувати гарнір. Квасоля вимити, відрізати кінчики; припустити в киплячій підсоленій воді 2 хв., відкинути на друшляк. Яйця збити зі сметаною. Крок 7 На сковороді розігріти вершкове масло. Обсмажити, помішуючи, квасоля 3 хв., Залити збитими яйцями і готувати ще 3-4 хв. під кришкою.

0/5 (0 Reviews)