СВИНИНА по-валлійська з часниковим Фланьо

СВИНИНА по-валлійська з часниковим Фланьо

 СВИНИНА по-валлійська з часниковим Фланьо

Інгредієнти

  • яблука
  • масло вершкове – 50 г
  • цукор – 1 ст.л.
  • 0,5 ч. л. тертого імбиру
  • 4 свинячі відбивні
  • сік 0,5 лимона
  • 2 ч. Л. меду
  • сіль

Для часникового Флан

  • борошно – 1 ч .л.
  • часник – 4 головки
  • вершки жирністю 33% – 3-4 ст .л.
  • яйця – 2 шт
  • сіль і чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

1. Свинячі відбивні вимити, промокнути паперовими серветками. Зрізати зайвий жир. Натерти кожну відбивну сіллю і перцем. Змішати мед з імбиром, натертим на дрібній тертці, і за допомогою кулінарного пензлика змастити шматки свинини. 2. Яблука вимити, видалити шкірку і тонким ножем акуратно вирізати серцевину. Нарізати тонкими кружальцями. Форму для випічки змастити невеликою кількістю вершкового масла. Свинину покласти в форму одним шаром, зверху викласти яблука. 3. Розігріти духовку до 170 & deg; С. У сотейнику розтопити вершкове масло, додати лимонний сік і цукор. Перемішати і полити свинину, залишивши в сотейнику приблизно 2 ст. л. Накрити форму фольгою, поставити в духовку і випікати 1 годину. За 10 хв. до готовності м'яса зняти фольгу і полити свинину маслом, що залишилося. Знову накрити форму з м'ясом і поставити в тепле місце. Духовку не вимикати. 4. Зробити часниковий флан. Часник очистити від шкірки. Викласти на деко і поставити в духовку на 10 хв. Трохи остудити і видавити з кожного зубчики м'якоть. Запікати головки часнику в духовці можна одночасно з приготуванням свинини, поставивши деко на нижній рівень і збільшивши час до 18 хв. 5. Подрібнити видавлений часник в пюре, додати яйця, борошно і вершки. Посолити, поперчити. Перемішати. Розлити по формочках і запікати в духовці при 170 & deg; С 20 хв. Не виймаючи часниковий флан з формочок, подати до свинини.

0/5 (0 Reviews)