Інгредієнти
- 700 г м'якоті свинини
- 2 щіпки гострого червоного перцю
- 1 ст. л. рубаної зелені петрушки
- 2 щіпки меленого чорного перцю
- 100 г кореневої селери
- 1 зелений солодкий перець
- сіль
- перець чорний мелений
- 100 г ковбаси” чорізо “
- найкраще – з Південної Кароліни
- масло вершкове – 50 г
- 1 ч. л. сушеного чебрецю
- 200 г американського білого рису,
Покроковий рецепт приготування
масло розігріти на великій сковороді. Додати свинину, довільно нарізану невеликими шматками, і підрум'янити її, протягом 10 хв .; перекласти на тарілку, приправити сіллю і перцем, перемішати. У гарячий жир, що залишився на сковороді, покласти дрібно нарізані солодкий перець і селера, рис і червоний перець; ретельно перемішати. Влити 3 склянки гарячої води, додати сіль і залишилися прянощі. Зверху покласти шматки свинини, а на них розкласти тонко нарізану ковбасу “чорізо”. Накрити кришкою і готувати 20 хв. на середньому вогні. Потім зняти кришку і готувати ще 3 хв., Поки не випарується вся залишилася волога.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!