СВИНИНА ПО-КИТАЙСЬКИ В КИСЛО-солодкому соусі

Інгредієнти

  • 250 г філе зі свинини
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 250 г ананаса
  • 125 г борошна
  • 3 ст. л. крохмалю
  • 1,5 ст. л. розпушувача
  • 5 ст. л. коричневого цукру
  • 125 мл білого винного оцту
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст. л. томатної пасти
  • 5 ст. л. ананасового соку
  • 1 солодкий перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p>СВИНИНА ПО-КИТАЙСЬКИ В КИСЛО-солодкому СОУСІ

Замісити тісто. Змішати 1 ст. л. крохмалю, борошно і розпушувач. Додати 1 ст. л. рослинного масла і 1-2 ст. л. води, щоб вийшло густе тісто. Крок 2

СВИНИНА ПО- КИТАЙСЬКИ В КИСЛО-солодкому соусі

М'ясо промити, обсушити, нарізати кубиками. Крок 3

СВИНИНА ПО- КИТАЙСЬКИ в КИСЛО-солодкому соусі

Влити рослинне масло в сотейник, сильно розігріти. Занурювати кожен кубик свинини в тісто і обсмажувати порціями в гарячому маслі, 4-5 хв. кожну порцію. Шумівкою перекладати на паперові рушники. Крок 4

СВИНИНА ПО-КИТАЙСЬКИ В КИСЛО-солодкому СОУСІ

Овочі очистити, у перцю видалити серцевину. Перець, морква і ананас нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник подрібнити. Крок 5

СВИНИНА ПО- КИТАЙСЬКИ В КИСЛО-солодкому соусі

Злити з сотейника все масло, залишивши 1 ст. л. Повернути на вогонь і обсмажити цибулю, перець, шматочки ананаса і морква, помішуючи, 1-2 хв. Дістати шумівкою і відкласти в миску. Крок 6

СВИНИНА ПО- КИТАЙСЬКИ В КИСЛО-солодкому соусі

Змішати коричневий цукор, крохмаль, що залишився, оцет, часник, томатну пасту і ананасовий сік. Довести до кипіння, помішуючи, і готувати 1 хв., Поки соус не загусне. Додати обсмажену свинину і овочі. Прогріти все разом 1-2 хв. Можна подати з рисом або локшиною.

0/5 (0 Reviews)