Інгредієнти
- 1,5 кг свинячого окосту
- 1 ст. л. рослинного масла
Для маринаду:
- 7-8 зубчиків часнику
- 3-4 гілочки кінзи
- 2 червоних гострих перцю
- 125 мл білого сухого вина
- 3 лимона
- 1,5 ст. л. соєвого соусу
- 150 мл оливкової олії
Для реліша:
- 2 червоні цибулини
- 2 червоних гострих перцю
- 1 ч. л. соєвого соусу
- пучок кінзи
- сік 2 лаймів
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати маринад. Часник очистити і роздавити. Кінзу вимити й подрібнити. З перців видалити серцевину, м'якоть дрібно нарізати. Зняти теркою цедру з 2 лимонів. З усіх лимонів вичавити сік. Змішати в мисці часник, кінзу, перці, лимонну цедру і сік, соєвий соус, вино і оливкову олію. Крок 2
М'ясо вимити, проколоти в декількох місцях виделкою. Крок 3
Покласти у велику миску і залити маринадом. Накрити фольгою і прибрати в холодильник на ніч.
Наступного дня свинину вийняти з маринаду, обсушити паперовими рушниками. Приправити сіллю і перцем, покласти в пакет для запікання. Готувати в духовці 30-40 хв. при температурі 240 ° С, потім знизити температуру до 200 ° С і запікати ще 30 хв.
Вийняти з духовки і дати постояти 15 хв. Крок 4
Для реліша перці звільнити від насіння і подрібнити. Лук очистити, тонко нарізати півкільцями і скласти в миску з холодною водою. Крок 5
Воду злити, цибулю змішати з перцями, кінзою, соєвим соусом і соком лаймов. Дати настоятися 30 хв. Окіст нарізати на скибочки і подати з цибульним реліша.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!