ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ОКОРОК З луків реліша

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ОКОРОК З Луково реліша

Інгредієнти

  • 1,5 кг свинячого окосту
  • 1 ст. л. рослинного масла

Для маринаду:

  • 7-8 зубчиків часнику
  • 3-4 гілочки кінзи
  • 2 червоних гострих перцю
  • 125 мл білого сухого вина
  • 3 лимона
  • 1,5 ст. л. соєвого соусу
  • 150 мл оливкової олії

Для реліша:

  • 2 червоні цибулини
  • 2 червоних гострих перцю
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • пучок кінзи
  • сік 2 лаймів
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Приготувати маринад. Часник очистити і роздавити. Кінзу вимити й подрібнити. З перців видалити серцевину, м'якоть дрібно нарізати. Зняти теркою цедру з 2 лимонів. З усіх лимонів вичавити сік. Змішати в мисці часник, кінзу, перці, лимонну цедру і сік, соєвий соус, вино і оливкову олію. Крок 2

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ОКОРОК З луків реліша

М'ясо вимити, проколоти в декількох місцях виделкою. Крок 3

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ОКОРОК З луків реліша

Покласти у велику миску і залити маринадом. Накрити фольгою і прибрати в холодильник на ніч.
Наступного дня свинину вийняти з маринаду, обсушити паперовими рушниками. Приправити сіллю і перцем, покласти в пакет для запікання. Готувати в духовці 30-40 хв. при температурі 240 ° С, потім знизити температуру до 200 ° С і запікати ще 30 хв.
Вийняти з духовки і дати постояти 15 хв. Крок 4

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ОКОРОК З луків реліша

Для реліша перці звільнити від насіння і подрібнити. Лук очистити, тонко нарізати півкільцями і скласти в миску з холодною водою. Крок 5

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ОКОРОК з луків реліша

Воду злити, цибулю змішати з перцями, кінзою, соєвим соусом і соком лаймов. Дати настоятися 30 хв. Окіст нарізати на скибочки і подати з цибульним реліша.

0/5 (0 Reviews)