Інгредієнти
- 800 г свинячого окосту
- 250 г цвітної капусти
- 50 г мигдалю
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. оливкового масла
- сіль, перець
Для салату:
- 100 г руколи
- 1 гілочка тархуна
- 2 гілочки петрушки
- пучок зеленої цибулі
- пучок зеленого базиліка
- 3 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- 1 ч. л. бальзамічного оцту
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати гарнір із зелені. Всю зелень вимити, обсушити. Базилік подрібнити блендером в пюре. Продовжуючи збивати, влити оливкове масло. Дати постояти 10 хв., Потім додати бальзамічний оцет, перемішати. Крок 2
Зелена цибуля, петрушку і тархун тонко нарізати, перемішати з руколою і базиліковим пюре. Приправити сіллю і перцем. Відставити. Крок 3
Приготувати соус. Капусту розібрати на суцвіття, покласти разом з мигдалем в каструлю з киплячою, трохи підсоленою водою і варити 10 хв. Відкинути на друшляк. Крок 4
Мигдаль очистити від шкірки. Крок 5
Подрібнити блендером капусту і очищений мигдаль в однорідне пюре. Додати сіль, перець, вершкове масло і збити. Крок 6
Свинину вимити, обсушити, розрізати на 4 шматки. Натерти їх сіллю і перцем, змастити оливковою олією і обсмажити на добре розігрітій сковороді з знімною ручкою, по 3 хв. з кожного боку. Переставити сковороду в розігріту до 180 ° С духовку, накрити і готувати 15 хв.
На велике блюдо викласти підготовлену зелень. Помістити зверху шматки свинини, полити їх капустяно-мигдальним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!