Свинина з агрусом

Інгредієнти

  • 800 г м’якоті свинини
  • 400 г агрусу
  • 200 мл вершків жирністю 20%
  • 2,5 ст. л. цукру
  • 2,5 ст. л. борошна
  • по 5 гілочок петрушки, кропу
  • 5 стебел зеленої цибулі
  • сіль, чорний перець за смаком
  • рослинне масло для обсмажування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА З агрусу

Борошно просіяти. Свинину вимити, обсушити, нарізати великими шматками, зрізати зайвий жир, приправити сіллю і перцем. Обваляти кожен шматок в борошні.

Крок 2

СВИНИНА З агрусу

Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити в ньому шматки свинини на сильному вогні, по 4 хв. з кожного боку. Зняти сковороду з вогню, накрити кришкою і відставити убік.

Крок 3

СВИНИНА З агрусу

Агрус вимити, видалити хвостики. Розрізати кожну ягоду навпіл.

Крок 4

СВИНИНА З агрусу

Скласти агрус в сотейник, додати цукор і 2 ст. л. води. Поставити на вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього. Варити 5 хв. Влити вершки і готувати ще 3 хв. Приправити до смаку.

Крок 5

СВИНИНА З агрусу

Розігріти духовку до 200 ° С. Свинину покласти в вогнетривку форму для запікання, залити аґрусового соусом.

Крок 6

СВИНИНА З агрусу

Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Додати до свинини. Поставити форму в духовку. Запікати 30 хв.

0/5 (0 Reviews)