Інгредієнти
- 800 г м’якоті свинини
- 400 г агрусу
- 200 мл вершків жирністю 20%
- 2,5 ст. л. цукру
- 2,5 ст. л. борошна
- по 5 гілочок петрушки, кропу
- 5 стебел зеленої цибулі
- сіль, чорний перець за смаком
- рослинне масло для обсмажування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Борошно просіяти. Свинину вимити, обсушити, нарізати великими шматками, зрізати зайвий жир, приправити сіллю і перцем. Обваляти кожен шматок в борошні.
Крок 2
Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити в ньому шматки свинини на сильному вогні, по 4 хв. з кожного боку. Зняти сковороду з вогню, накрити кришкою і відставити убік.
Крок 3
Агрус вимити, видалити хвостики. Розрізати кожну ягоду навпіл.
Крок 4
Скласти агрус в сотейник, додати цукор і 2 ст. л. води. Поставити на вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього. Варити 5 хв. Влити вершки і готувати ще 3 хв. Приправити до смаку.
Крок 5
Розігріти духовку до 200 ° С. Свинину покласти в вогнетривку форму для запікання, залити аґрусового соусом.
Крок 6
Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Додати до свинини. Поставити форму в духовку. Запікати 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!