САРДЕЛЬКИ по-швейцарськи

САРДЕЛЬКИ по-швейцарськи

Інгредієнти < ul>

  • 4 свинячі сардельки
  • 2 скибочки сиру емменталь товщиною 4-5 мм
  • 4 скибочки бекону
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

     сАРДЕЛЬКИ по-швейцарськи

    Свинячі сардельки очистити від пластикової оболонки (сардельки в натуральній оболонці залишити як є) і надрізати уздовж навпіл, чи не дорізаючи до кінця приблизно 5-7 мм. Крок 2

    САРДЕЛЬКИ по-швейцарськи

    розрізати кожну скибочку сиру на 2 прямокутних шматочка. Вкласти шматочки сиру в надрізи всередині сардельок. Якщо сир набагато більше розрізу, його можна заправити всередину або просто відрізати. Крок 3

    обернути кожну сардельку скибочкою бекону. Обсмажувати сардельки в беконі на середньому вогні в сухій (без масла), несильно розігрітій сковороді з антипригарним покриттям, повертаючи, щоб бекон підрум'яниться з усіх боків, а сир почав плавитися.
    Подавати з гірчицею і тостами.

    0/5 (0 Reviews)