Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинячі сардельки очистити від пластикової оболонки (сардельки в натуральній оболонці залишити як є) і надрізати уздовж навпіл, чи не дорізаючи до кінця приблизно 5-7 мм. Крок 2
розрізати кожну скибочку сиру на 2 прямокутних шматочка. Вкласти шматочки сиру в надрізи всередині сардельок. Якщо сир набагато більше розрізу, його можна заправити всередину або просто відрізати. Крок 3
обернути кожну сардельку скибочкою бекону. Обсмажувати сардельки в беконі на середньому вогні в сухій (без масла), несильно розігрітій сковороді з антипригарним покриттям, повертаючи, щоб бекон підрум'яниться з усіх боків, а сир почав плавитися.
Подавати з гірчицею і тостами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!