Подавати яблучний чатні до м'яса або птиці.
Інгредієнти
- 3 цибулини
- 2 великих кисло-солодких яблука
- 70 г вершкового масла
- 80 г цукру
- 80 г яблучного оцту
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук, не очищаючи від лушпиння, помістити на деко і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 10 хв. Яблука вимити і нарізати часточками, видаливши серцевину. Крок 2
Дати цибулі охолонути, потім очистити і крупно нарізати. У розігрітому вершковому маслі обсмажити цибулю на середньому вогні разом з цукром і оцтом, час від часу помішуючи, приблизно 10 хв. Крок 3
Додати нарізані яблука, перемішати і готувати 3-4 хв. Відразу ж зняти з вогню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!