ЯБЛУЧНИЙ чатні

Подавати яблучний чатні до м'яса або птиці.

 ЯБЛУЧНИЙ чатні

Інгредієнти

  • 3 цибулини
  • 2 великих кисло-солодких яблука
  • 70 г вершкового масла
  • 80 г цукру
  • 80 г яблучного оцту

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЯБЛУЧНИЙ чатні

Лук, не очищаючи від лушпиння, помістити на деко і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 10 хв. Яблука вимити і нарізати часточками, видаливши серцевину. Крок 2

ЯБЛУЧНИЙ чатні

Дати цибулі охолонути, потім очистити і крупно нарізати. У розігрітому вершковому маслі обсмажити цибулю на середньому вогні разом з цукром і оцтом, час від часу помішуючи, приблизно 10 хв. Крок 3

ЯБЛУЧНИЙ чатні

Додати нарізані яблука, перемішати і готувати 3-4 хв. Відразу ж зняти з вогню.

0/5 (0 Reviews)