Інгредієнти
- часник – 1 зубчик
- петрушка – 1 пучок маленький
- фундук – 60 г
- сіль – за смаком
- картопля великий – 2 шт.
- масло рослинне в спреї
- яйце (жовток) – 2 шт.
- масло вершкове – 20 г + трохи для змащування форми
- перець чорний мелений – за смаком
- свинина (філе) – 6 шт.
- масло рослинне
- сир Пармезан (натертий) – 80 г
Покроковий рецепт приготування
Покласти в чашу процесора (блендера) фундук, 1/2 сиру, жменя нарізаного листя петрушки і часник. Подрібнити до стану пасти і перекласти на тарілку. Запанірувати медальйони в сирно-горіховою пасти, добре притискаючи руками панірувальну суміш до м'яса. У сковороді з антипригарним покриттям розігріти олію, покласти зубчик часнику і обсмажити медальйони з обох сторін до хрусткої скоринки кілька хвилин. Перекласти медальйони в форму для духовки, змащену вершковим маслом. Картоплю очистити і відварити в солоній воді до готовності. Розім'яти гарячий картопля в пюре, додати вершкове масло, сир, що залишився і злегка збиті жовтки. Посолити і поперчити за смаком. Пюре перекласти в кондитерський мішок з насадкою “трояндочки”. На кожен медальйон видавити з кондитерського мішка пюре у вигляді “трояндочки”, скропити пюре рослинним маслом з спрею і запекти в духовці 25 хвилин при температурі 180 & deg; C до золотистого кольору пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!