СВИНИНА з горіхами І картоплею ДЮШЕС

Інгредієнти

  • часник – 1 зубчик
  • петрушка – 1 пучок маленький
  • фундук – 60 г
  • сіль – за смаком
  • картопля великий – 2 шт.
  • масло рослинне в спреї
  • яйце (жовток) – 2 шт.
  • масло вершкове – 20 г + трохи для змащування форми
  • перець чорний мелений – за смаком
  • свинина (філе) – 6 шт.
  • масло рослинне
  • сир Пармезан (натертий) – 80 г

Покроковий рецепт приготування

Покласти в чашу процесора (блендера) фундук, 1/2 сиру, жменя нарізаного листя петрушки і часник. Подрібнити до стану пасти і перекласти на тарілку. Запанірувати медальйони в сирно-горіховою пасти, добре притискаючи руками панірувальну суміш до м'яса. У сковороді з антипригарним покриттям розігріти олію, покласти зубчик часнику і обсмажити медальйони з обох сторін до хрусткої скоринки кілька хвилин. Перекласти медальйони в форму для духовки, змащену вершковим маслом. Картоплю очистити і відварити в солоній воді до готовності. Розім'яти гарячий картопля в пюре, додати вершкове масло, сир, що залишився і злегка збиті жовтки. Посолити і поперчити за смаком. Пюре перекласти в кондитерський мішок з насадкою “трояндочки”. На кожен медальйон видавити з кондитерського мішка пюре у вигляді “трояндочки”, скропити пюре рослинним маслом з спрею і запекти в духовці 25 хвилин при температурі 180 & deg; C до золотистого кольору пюре.

0/5 (0 Reviews)