Інгредієнти
- мелений гострий перець – 0,25 ч.л.
- зубчик часнику – 1 шт .
- мелена куркума – 0,5 ч. л.
- соєвий соус – 2 ст . л.
- рослинне масло – 1,5 ст. л.
- м'якоть свинини – 500 г
- печериці – 300 г
- середній огірок (приблизно 20 см) – 1 шт.
- свіжий корінь імбиру – 0,5 см
- щіпка мускатного горіха
- китайська капуста – 0,5 качана
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> щіпка солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Печериці вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками. З капусти зняти 2-3 верхніх аркуша, що залишилися тонко нарізати. Часник очистити, подрібнити. Корінь імбиру очистити, натерти на дрібній тертці. Огірок очистити від шкірки, розрізати впоперек на 3 частини, а потім кожну частину нарізати тонкою соломкою. Перекласти огірок у сито, присипати сіллю і залишити на 10 хв., Потім злегка віджати. Крок 2
У каструлю покласти печериці, влити 1 л води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 7 хв. Крок 3
Тим часом свинину вимити, обсушити і нарізати тонкими смужками. Розігріти в сковороді олію, обсмажити на сильному вогні свинину, 4 хв. Додати часник і імбир. Перемішати і відразу ж перекласти в суп. Крок 4
Влити в суп соєвий соус, додати куркуму, мускатний горіх і гострий перець, перемішати, довести до кипіння. Варити без кришки 5 хв. Крок 5
Зняти суп з вогню, покласти капусту і огірки. Притиснути їх ополоником на дно, дати постояти 3-4 хв. Розлити суп по тарілках.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!