Інгредієнти
- подрібнена зелень петрушки – 1 ст. л.
- цибулина – 1 шт.
- терта цедра лимона – 2 ч. л.
- борошно – 2 ст. л.
- сухий херес – 100 мл
- курячий бульйон – 1,25 склянки
- рослинне масло – 2 ст. л.
- тонкі смужки бекону – 8 шт.
- крихти свіжого білого хліба – 100 г
- каперси – 2,5 ст. л.
- свиняче філе одним шматком – 1,5 кг
- листочки чебрецю – 1 ч . л.
- вершкове масло – 3,5 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти 1,5 ст. л. вершкового і 1 ст. л. рослинного масла, покласти цибулю і обсмажити 5-7 хв., до золотистого кольору. Каперси промити, обсушити й подрібнити. Крок 2
У мисці перемішати хлібні крихти, чебрець, петрушку, лимонну цедру, підсмажену цибулю, 1,5 ст. л. каперсів. Додати яйце, приправити сіллю і перцем, перемішати. Крок 3
М'ясо вимити. Гострим ножем зробити на філе глибокий поздовжній надріз. Крок 4
Вкласти в надріз начинку, з'єднати краю. Обернути нафаршироване філе смужками бекону, обв'язати мотузкою. Крок 5
Розігріти духовку до 170 & deg; С. Викласти свинину на деко і скропити залишилися рослинним маслом. Запікати 1 ч. 30 хв. Дістати м'ясо з духовки, накрити листом фольги і дати постояти 15 хв. Крок 6
сотейнику розігріти вершкове масло, всипати борошно і обсмажити, помішуючи, 3-5 хв. Влити херес, перемішати, довести до кипіння. Влити бульйон і, постійно помішуючи, варити на повільному вогні 5 хв. Потім додати решту каперси, перемішати і зняти з вогню. Нарізати м'ясо порційними шматками і подати з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!