СВИНИНА З квасолею У воке

Невеликі шматки свинини, обсмажені в воке з осощамі і проростками – це так по-азійському. Блюдо готується швидко, а запам'ятовується надовго

СВИНИНА З квасолею У воке

Інгредієнти

  • 400 г свинячого карбонаду
  • 1 банка (400 г) білої квасолі
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 3-4 стебла зеленої цибулі
  • 100 г паростків сої або золотистої квасолі
  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • рослинне масло
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА З квасолею У воке

наріжте свинину невеликими кубиками. Полийте соєвим соусом і 1 ст. л. рослинної олії. Дайте постояти, поки готуєте інші продукти. Крок 2

СВИНИНА З квасолею У воке

Очистіть перець від насіння, видаліть перегородки. Наріжте м'якоть короткою соломкою. Якщо паростки сої (квасолі) занадто довгі, розріжте їх навпіл. Це зручно робити ножицями. Крок 3

СВИНИНА З квасолею У воке

Білу частину цибулі наріжте кільцями, зелену – навскоси шматочками завдовжки 2 см. Очистіть імбир і наріжте дуже тонкою соломкою. Часник роздушіть, очистіть і дуже дрібно порубати. Відкиньте квасолю на друшляк і гарненько обсушити. Крок 4

СВИНИНА З квасолею У воке

коли всі продукти підготовлені, поставте вок або велику сковороду на самий сильний вогонь і добре розжарити. Налийте трохи олії і порціями, весь час перемішуючи, обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Готове м'ясо перекладайте на тарілку. Крок 5

Коли все м'ясо готове, долийте в вок масло і обсмажте червоний перець, приблизно 2 хв. Посипте перець білої частиною зеленої цибулі, імбиром і часником, обсмажуйте 1 хв. Поверніть в вок м'ясо, додайте квасолю і зелену цибулю. Влийте 0,5 склянки води, готуйте 3 хв. Крок 6

СВИНИНА З квасолею У воке

Додайте в вок паростки, перемішуйте на сильному вогні 30 сек. Посоліть, перемішайте і зніміть з вогню. Подавайте негайно.

0/5 (0 Reviews)