Невеликі шматки свинини, обсмажені в воке з осощамі і проростками – це так по-азійському. Блюдо готується швидко, а запам'ятовується надовго
Інгредієнти
- 400 г свинячого карбонаду
- 1 банка (400 г) білої квасолі
- 1 великий червоний солодкий перець
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 2 зубчики часнику
- 3-4 стебла зеленої цибулі
- 100 г паростків сої або золотистої квасолі
- 3 ст. л. соєвого соусу
- рослинне масло
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
наріжте свинину невеликими кубиками. Полийте соєвим соусом і 1 ст. л. рослинної олії. Дайте постояти, поки готуєте інші продукти. Крок 2
Очистіть перець від насіння, видаліть перегородки. Наріжте м'якоть короткою соломкою. Якщо паростки сої (квасолі) занадто довгі, розріжте їх навпіл. Це зручно робити ножицями. Крок 3
Білу частину цибулі наріжте кільцями, зелену – навскоси шматочками завдовжки 2 см. Очистіть імбир і наріжте дуже тонкою соломкою. Часник роздушіть, очистіть і дуже дрібно порубати. Відкиньте квасолю на друшляк і гарненько обсушити. Крок 4
коли всі продукти підготовлені, поставте вок або велику сковороду на самий сильний вогонь і добре розжарити. Налийте трохи олії і порціями, весь час перемішуючи, обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Готове м'ясо перекладайте на тарілку. Крок 5
Коли все м'ясо готове, долийте в вок масло і обсмажте червоний перець, приблизно 2 хв. Посипте перець білої частиною зеленої цибулі, імбиром і часником, обсмажуйте 1 хв. Поверніть в вок м'ясо, додайте квасолю і зелену цибулю. Влийте 0,5 склянки води, готуйте 3 хв. Крок 6
Додайте в вок паростки, перемішуйте на сильному вогні 30 сек. Посоліть, перемішайте і зніміть з вогню. Подавайте негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!