Інгредієнти
- 1 л курячого бульйону
- 800 мл кокосового молока
- 200 г яєчної або рисової локшини
- 600 г суміші овочів (морква, міні-кукурудза, стручковий горошок)
- 5 пір'я зеленої цибулі
- великий пучок кінзи
- цедра і сік 2 лаймів
- 2 зубчики часнику
- 4 ст. л. тайської червоної пасти каррі
- 2 ст. л. рибного соусу
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 500 г фаршу з індички або курки
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 см кореня імбиру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Відокремте листочки кінзи від стебел. Листочки відкладіть, а стебла помістіть в кухонний комбайн і подрібніть в режимі «Пульс». Додайте в чашу кухонного комбайна фарш і 1 ст. л. рибного соусу, посоліть, поперчіть і перемішайте. Мокрими руками скачайте фрикадельки діаметром 3 см. Крок 2
Наріжте моркву соломкою. Зелену цибулю наріжте пір'ям по діагоналі. Кукурудзу залиште цілою, у стручкового горошку зріжте кінчики. Натріть цедру з лаймів на дрібній тертці, вичавіть сік. Імбир очистіть і теж натріть на дрібній тертці. Крок 3
Закип'ятіть воду в каструлі, посоліть і зваріть локшину відповідно до інструкції на упаковці, промийте холодною водою і відкиньте на друшляк. Крок 4
Розігрійте в каструлі трохи рослинного масла і обсмажте, постійно помішуючи, пасту каррі на середньому вогні, 30 сек. Додайте імбир і смажте ще 30 сек. Влийте кокосове молоко, бульйон і залишився рибний соус, додайте цедру і сік лайма, посоліть. Доведіть до кипіння і готуйте 5 хв. Крок 5
Покладіть в каструлю з пряним бульйоном морква і кукурудзу і варіть 5 хв., Додайте фрикадельки і готуйте ще 5 хв. Покладіть стручковий горошок і варіть 3 хв. – горошок повинен залишатися яскраво-зеленим і злегка хрустким. Крок 6
Перед подачею перекладіть локшину в каструлю з супом і прогрійте, 1 хв. Порубати крупно листя кінзи і додайте в суп разом із зеленою цибулею. Розлийте суп по глибоких мисках і відразу ж подавайте.
Дуже зручно мати в морозилці заморожену суміш овочів для азіатських блюд, в ній є всі необхідні інгредієнти. Господині на замітку
Яскравий, пряний смак цього супу повинен сподобатися всім шанувальникам азіатської кухні. Кокосове молоко і фрикадельки з ніжного фаршу пом'якшують гостроту від пасти каррі, імбиру і лайма. До того ж при всій його легкості він виходить досить ситним & ndash; другий вже не знадобиться.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!