ТЕФТЕЛІ з корицею

ТЕФТЕЛІ з корицею

ТЕФТЕЛІ з корицею

Інгредієнти

  • 500 г сметани
  • 1 ч. л. суміші “гарам масала”
  • топлене масло для смаження
  • 1 кг фаршу з баранини
  • цибуля ріпчаста
  • 1 ч .. л. кориці
  • 250 г курдючного сала
  • за смаком чорний перець і сіль

Покроковий рецепт приготування

Приготувати фарш з баранини, сала і цибулі. Додати чорний перець, сіль і корицю. Зробити з фаршу великі круглі тефтелі і обсмажити в олії до готовності. Залити сметаною, змішаної з “Гараму масала”, і тушкувати до загустіння соусу. Подавати з довгозерний рисом.

0/5 (0 Reviews)