ТЕФТЕЛІ з тушкованими овочами

Ідеальне поєднання для вечері, щоб смачно поїсти, але при цьому не поправитися.

Інгредієнти

Для гарніру:

  • 200 мл пюріровать томатів
  • 8 картоплин
  • 2 морквини
  • 1 солодкий перець
  • 1 цибулина
  • 1 невеликий пучок петрушки
  • 1 ст. л. рафінованої олії
  • сіль

Для тефтелей:

  • 400 г яловичого фаршу
  • 1 біла цибулина
  • & # 189; ч. л. каррі
  • мелений чорний перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Зробити тефтелі. Цибулину очистити і порізати як можна дрібніше. У мисці з'єднати разом фарш, цибулю і спеції, добре перемішати і відбити. Вологими руками сформувати невеликі тефтелі 4-5 см в діаметрі.

Підготувати овочі: картопля, морква, цибуля і перець помити, очистити і нарізати приблизно однаковими шматочками. Картопля скласти окремо в сотейник, залити невеликою кількістю окропу або овочевого бульйону, варити на середньому вогні 7-10 хвилин.

В цей час на сковороді розігріти масло і на сильному вогні обсмажити тефтелі по 2-3 хвилини з кожного боку, щоб з'явилася рум'яна кірочка. Додати моркву, цибулю, перець, петрушку і томати. Довести до кипіння і тушкувати, помішуючи, на середньому вогні 5-7 хвилин. Перекласти тефтелі з овочами в каструлю до картоплі, посолити за смаком і тушкувати на середньому вогні до повної готовності картоплі.

0/5 (0 Reviews)